www.anfitrap.com

rap burada yaşanır
 
AnasayfaSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 melankolia(Abluka Alarm) Röportajı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
shadex_xolcha
BY_SAHİP
 BY_SAHİP
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 812
Yaş : 28
Nerden : antalya
Kayıt tarihi : 04/08/08

MesajKonu: melankolia(Abluka Alarm) Röportajı   Salı Ağus. 05, 2008 11:48 pm

1-)ABLUKA ALARM'IN DOĞUM TARİHİ NEDİR ? BU İŞİN BAŞLANGICI NASIL OLMUŞTUR ?
- CEVAP :6 YILLIK RAP MÜZİK GEÇMİŞİMİZ VAR.BUNUNDA ÖNCESİNDE ZATEN İYİ Bİ DİNLEYİCİYDİK(HALADA İYİ Bİ DİNLEYİCİYİZ).HERŞEYE SİLAHSIZKUVVETİN İLK ALBÜMÜ VESİLE OLMUŞTUR.ALBÜMÜN İÇİNDE Dj MİCCHECK İN AÇIK EV ADRESİ YAZILIYDI.BİZDE BUNDAN CESARET ALARAK İSTANBULA GİTMEYİ DÜŞÜNDÜK VE GİTTİKTE.UZUN BİR BEKLEYİŞİN ARDINDAN KAPIYI AÇAN SAGOYDU.İÇERİDE BİZE MÜKEMMEL BİR MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ GÖSTERDİKTEN SONRA BİZE SAGOPA KAJMER ADI ALTINDA ÇIKARDIĞI İLK ALBÜMÜNÜ HEDİYE ETTİ.SAGOPA KAJMER E BU İŞİ NASIL YAPACAĞIMIZI VE NELERİN GEREKLİ OLDUĞUNU SORDUK VE SAMSUNA GERİ DÖNDÜK...SONRASI MALUM İLK DEMOLARIMIZ OLUŞMAYA BAŞLADI.

2-)DİSKOGRAFİNİZE BAKILDIĞINDA ABLUKA ALARM ADI ALTINDA HİÇ DİNLEMEDİĞİMİZ ÇALIŞMALARINIZ VAR.PEKİ BUNLARI NEDEN HİÇ DUYMADIK ?
- CEVAP:BU KONUYLA ALAKALI DAHA ÖNCEDE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞMIŞTIK.YAPMIŞ OLDUĞUMUZ BU PARÇALAR ABLUKA ALARMIN RAP MÜZİKTEKİ İLK ADIMLARIYDI.DENEME AMAÇLI OLDUKALARI İÇİN HEMEN PİYASAYA VERME ENDİŞESİ DUYMADIK.İLERLEYEN ZAMANLARDA BELKİ DİNLEYİCİLERE Bİ SÜPRİZ YAPABİLİRİZ...

3-)PEKİ ALBÜMÜN ADI AHENK İSMİ NEREDEN DOĞDU.SİZİN İÇİN ÖZEL BİR ANLAMI ÖZEL BİR MANASI VARMI ?
- CEVAP: 'AHENK' İSMİ KAYITLAR VE PARÇARIN YAPIM AŞAMASINDA ORTAYA ÇIKTI.SIRA BU PARÇAYI BİTİRİP DİNLEMEYE KOYULDUĞUMUZDA İSMİNİNDE ÜZERİNE NE KADAR YAKIŞTIĞI KONUSUNDA KONUŞUP DURUYORDUK.PARÇA ÇİFT NAKARATLI OLMUŞ VE HİÇ BİR EKSİK TARAFINI GÖRMEMİŞTİK.KISACASI ÖNCE ŞARKININ İSMİ KONULDU DAHA SONRADA İSMİN GÜZELLİĞİ VE ANLAMI BAKIMINDAN ALBÜMEDE BU AD VERİLDİ...

4-)ALBÜME BAKILDIĞINDA ALTYAPILARDA ÇOĞU TARZDAN BULABİLECEĞİMİZ BEAT TÜRÜ VAR.BUNUN SİZİN AÇINIZDAN BİR HAYLİ ZAMAN ALDIĞI BELLİ.SAGOPA KAJMER LE NASIL BİR ÇALIŞMA İÇERSİNDEYDİNİZ.SOUND OLARAK NELERE DİKKAT ETTİNİZ ?
-CEVAP: ÖNCELİKLE TÜRÇERAP'e FARKLI TATLAR KATMANIN ÇABASI İÇİNDEYDİK.BU NEDENLEDE BEATLERİ SEÇERKEN BU DÜŞÜNCE SÜREKLİ ZİHNİMİZİ MEŞGUL EDER DURUMDAYDI.ÖNEMLİ OLAN HER DİNLEYİCİYE İSTEDİĞİ HAZZI VERMEKTİ VE AYRICA RAP MÜZİK DİNLEMEMİŞ KİŞİLERE BU MELODİLERİ ULAŞTIRMAKTI AMACIMIZ.ZATEN ALBÜMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TARZ OLARAK BELİRLİ BİR ÇİZGİDE KALMADIK.

5-)ALBÜM KAYITLARI KAÇ GÜNDE BİTTİ VE KAYILARI ALDIĞINIZDA ARASINDA BEĞENMEDİNİZ ALBÜME ALMADIĞINIZ HİÇ PARÇANIZ OLDUMU ?
- CEVAP: KAYITLAR 10 GÜNLÜK Bİ ZAMAN DİLİMİ İÇERSİNDE HIZLI BİR ŞEKİLDE BİTTİ.11.GÜNÜN ARDINDAN GERİYE BAKTIĞIMIZDA ELİMİZDE 16 TANE ÖLÜMSÜZ TRACK VARDI VE BU OLAY PRODÜKTÖRÜMÜZ SAGOPA KAJMER'İ DE HAYLİ MEMNUN ETMEYE YETMİŞTİ.HALA GEÇMİŞE BAKTIĞIMIZDA BU 10 GÜNÜN NASIL GEÇTİĞİNİ KONUŞUYORUZ.AYRICA KENARA AYIRDIĞIMIZ HİÇ PARÇA OLMADI...


6-)ALBÜME KLİP ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ,OLACAKSA HANGİ PARÇAYA GELİR ?

- CEVAP: HERKESİN BİLDİĞİ KLİP 'NE FARK EDER' PARÇASINA ÇEKİLECEK.BEKLEMEDE KALIN...

7-)İLK ÇIKAN BİR RAP ALBÜMÜNE GÖRE 1.BASIM BİTTİ.SİZCE BUNU NASIL BAŞARDINIZ YADA BEKLEDİĞİNİZ Bİ DURUMMUYDU ?
- CEVAP: TABİKİDE BEKLEDİĞİMİZ Bİ DURUMDU.SADECE BİZİ ŞAŞIRTAN BASIMIN 2 HAFTADA BİTMİŞ OLMASIYDI.(BURDAN DESTEK OLAN HERKESE TEŞŞEKKÜR EDERİZ.)YILLAR SONRA YANİ 5 SENENİN ARDINDAN YAPTIĞIMIZ İŞİN KARŞILIĞINI ALDIK.ŞİMDİ HİÇ DURMADAN ÜRETME VAKTİDİR.

8-)ALBÜM YURTDIŞINDA DA ŞATIŞA SUNULDUMU ?

- CEVAP:EVET ALBÜM AVRUPADA BELİRLİ ÜLKELERDE SATIŞA SUNULDU.BU DURUM MÜZİĞİMİZ İÇİN GAYET OLUMLU BİR ADIM,UMARIZ YURT DIŞINDA DA BELİRLİ Bİ KİTLEYE ULAŞIRIZ...

9-)ÖZELLİKLE TÜRKÇE RAP PİYASASINDA KİMSEYLE SÖZLÜ OLARAK Bİ ATIŞMAYA (DISS OLAYINA) GİRMEMİŞSİNİZ.BU DİKKAT ÇEKİCİ BİR DURUM.YADA BİZ ÖYLE BİLİYORUZ.BU DOĞRUMU ?

- CEVAP:BU DOĞRU.ÇÜNKİ BİZİM YAPICAĞIMIZ DAHA ÖNEMLİ İŞLER VAR.YEMİNİMİZİ BOZDURMAYIN
10-)VOKAL VE LİRİKAL AÇIDAN KENDİNE ÖZGÜ BİR STİLE SAHİPSİNİZ.''AHENK''TE BU AÇIKÇA HİSSEDİLİYOR.KENDİ STİLİNİZİ NASIL ORTAYA ÇIKARDINIZ.BUNU YAPARKEN HANGİ METHODLARI İZLEDİNİZ ?- CEVAP: BİZ YOĞURDU FARKLI YİYORUZ :-))))))) ŞAKA BİR YANA AÇIKÇA SÖLEMEK GEREKİRSE BU KENDİNİZİ GELİŞTİRMEKLE ALAKALI BİR DURUM...


11-)ABLUKA ALARM'IN MÜZİK ADINA HAYALLERİ NELERDİ.GELECEKTE Kİ HEDEFLERİ NELERDİR ?
- CEVAP:ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ AHENK'İ DÜŞÜNCELERİMİZDEN ALIP RAFLARA KOYMAKTI,BUNA ULAŞTIK...HAYALLERİMİZ İSE YENİLERİNİ KOYMAK VE MÜZİĞİMİZİ ULAŞTIRABİLECEĞİMİZ KADAR FAZLA KİŞİYE DİNLETMEK...

12-)SAGOPA KAJMER (mahlas Dj MiCCHeCK)'LE ÇALIŞMAK NASIL BİR DUYGU ?
- CEVAP: O TÜRKİYEDE RAP MÜZİK DALINDA ÇALIŞABİLECEĞİNİZ EN İYİ İSİM.NASIL BİR DUYGU OLDUĞUNU SİZ DÜŞÜNÜN...


13-)SAGOPA KAJMER & KOLERA DÜET ALBÜMÜ HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?- CEVAP: DİNLEYİCİ OLARAK BİZİMDE BİR AN ÖNCE ÇIKMASINI BEKLEDİĞİMİZ BİR ALBÜMDÜ VE BU BEKLEYİŞ BİZİ HİÇ ŞAŞIRTMADI.İKİ İSMİNDE KENDİNE YAKIŞIR BİR BİÇİMDE PERFORMANSLARINA ŞAHİT OLDUK.NE DENEBİLİRKİ HARİKA BİR ALBÜM.KUVVETMİRA DURMUYOR MİLLET FARKINDAMISINIZ...


CITY 55

SAVAŞ & LAEDRİ

ABLUKA ALARM
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
bayan_asi
MQD£R@TÖR
 MQD£R@TÖR
avatar

Kadın
Mesaj Sayısı : 815
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Kayıt tarihi : 05/09/08

MesajKonu: Geri: melankolia(Abluka Alarm) Röportajı   Ptsi Eyl. 08, 2008 3:23 pm

saolasın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
shadex_xolcha
BY_SAHİP
 BY_SAHİP
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 812
Yaş : 28
Nerden : antalya
Kayıt tarihi : 04/08/08

MesajKonu: Geri: melankolia(Abluka Alarm) Röportajı   Salı Eyl. 09, 2008 1:20 am

önmli deil Smile

_________________
ölmek kaderde vardır kaderde olan yaşanır..

-*__elbet her nesil ölümü tadacaktır__*-

ARADIĞINIZ KİŞİYE ŞU AN ULAŞILAMIYOR LÜTFEN 460 GÜN SONRA TEKRAR DENEYİNİZ...

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: melankolia(Abluka Alarm) Röportajı   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
melankolia(Abluka Alarm) Röportajı
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hilary Duff Röportajı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.anfitrap.com :: kuvvet mira :: ..::abluka alarm::..-
Buraya geçin: